Segmenten

hos

Zorg
Een zorgcomplex is al lang niet meer een statisch, wit gebouw. Steeds vaker zijn de complexen ingericht met warme kleuren en structuren om een ‘thuis-gevoel’ te genereren. Klinkt een stenen vloer in een zorgcomplex te robuust? Niets is minder waar. Steen is duurzaam en leent zich prachtig voor vloerafwerking in ziekenhuizen en zorgcentra. Het heeft zich al bewezen in onderwijsinstellingen en kerkgebouwen. Er zijn heel veel zaken belangrijk in wand- en vloertoepassingen in de zorg. Denk aan bijkomende wet- en regelgeving, ergonomie en hygiëne. Ook daarvoor bent u bij Buklo aan het goede adres.

eras

Onderwijs
Bekijk de vloer van een willekeurige school en het eerste wat je ziet is pvc of linoleum. Een vloerafwerking dat veel onderhoud vraagt. Niet het onderhoud op de duurzame manier waar Buklo in gelooft, maar op een chemische, milieuonvriendelijke wijze. Daarnaast hebben scholen steeds minder tijd om onderhoud aan vloeren te doen en wil men dit ook zo duurzaam mogelijk doen tegen zo laag mogelijke kosten. Juist voor dit segment biedt Buklo een oplossing met het speciale SchoolSTONE concept:
SchoolSTONE pagina

Buklo Floor Collection

Utiliteit
Buklo werkt en denkt graag mee in het realiseren van een corporate identity. De uitstraling van een (kantoor)pand speelt een grote rol in het beeld dat een bedrijf neer wil zetten. De collectie van Buklo biedt voldoende om de gewenste uitstraling te creëren. Zo zijn er voor ieder project geschikte wand- en vloeroplossingen. Naast de standaard collectie is het ook mogelijk om producten op maat en naar wens te laten maken. Klik hier voor een afspraak.

floor

Hospitality & Leisure
Van restaurants tot zwembaden en van sportcentra tot hotels. Ieder complex behoeft een andere aanpak en een eigen uitstraling. Buklo denkt graag met u mee in het toepassen van de juiste wanden en vloeren. Voor ieder project heeft Buklo een geschikte afwerking in het assortiment.

e4db38d5145908413e102e0817dd29d9

Religie
Ook kerk- en verenigingsgebouwen behoeven een eigen aanpak. In een kerk is akoestiek belangrijk terwijl dat in een verenigingsgebouw niet wenselijk is. Net als in scholen, is steen ook een populaire toepassing in kerken en verenigingsgebouwen. Naast de sterke structuur, zorgt de juiste toepassing van steen ook voor een warme uitstraling. Buklo kent de eigenschappen van alle wand- en vloertegels en denkt graag met u mee.

Bijenkorf_Amsterdam retail foto

Retail
Ook in de Retail wordt de presentatie van een product steeds belangrijker, en tegenwoordig gaat het dan niet alleen meer om het product zelf, maar de totaalbeleving en de sfeer is het middel waardoor mensen overtuigd raken en zekerheid zien in uw product. Wilt u uw product zo verkopen dat klanten met een goed gevoel en een tevreden glimlach de winkel uitstappen? Bekijk dan onze tegels, voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen!