Salure Gouda

Begin 2018 startte er een interne transformatie bij het kantoor van Salure in Gouda. Al vroeg in het traject werd Buklo betrokken bij dit mooie project om een advies te geven voor de entreehal en de sanitaire groepen. Het belangrijkste onderdeel was een passende tegel die dient als traptrede in het trappenhuis. Wij hebben hier een mooie special kunnen realiseren waarin het trappenhuis esthetisch een enorme transformatie heeft ondergaan, maar ook wat betreft de veiligheid is voor een perfecte antislip gezorgd.

Interieurbouwer: Onderhoudsbedrijf G.J. Dunsbergen

De opdrachtgever is: Salure B.V.

Geleverd materiaal: BWC Slate Black 60×60

Havecon Fase 2 Bleiswijk

Verhaal havecon

 

Interieurarchitect: VDKL interieurarchitectuur.

De opdrachtgever is: PKN Gemeente Bergschenhoek

Geleverd materiaal:  Italgraniti Limestone Honey, patroonvloer

GPI Lopik

GPI Tanks uit Lopik bouwde een mooi nieuwkantoor. Annekoos Littel ontwierp het interieur en koos een Italiaanse tegel voor alle vloeren. Een mooie lichte tegel met in groot formaat van 80x80cm.

 

Opdrachtgever: GPI Tanks Lopik www.gpi-tanks.com

Interieurarchitect: Annekoos Littel www.annekooslittel.nl

Geleverd: Keramisch vloertegels Italiaans design / betonlook in afmeting 80x80cm

Kantorencomplex Solaris

Kantorencomplex “Solaris” is gelegen aan de Nieuwe Maas op de kop van bedrijvenpark “Rivium” en omvat vier multifunctionele kantoorgebouwen.
De vier multifunctionele architectonisch opvallende kantoorgebouwen beschikken over transparante, gebogen daken hetgeen het project een unieke uitstraling geeft en de gebruikers een indrukwekkend uitzicht biedt op de druk bevaren Nieuwe Maas.
Tevens zijn deze gebouwen aflopend in grootte. Het dichtst bij de Van Brienenoordbrug gelegen gebouw telt zeven verdiepingen en het grootste gebouw telt tien verdiepingen.“Solaris” kent een zeer hoogwaardig opleveringsniveau.

Architect: DZAP, www.dzap.nl

Aannemer: Oskam Projects

Geleverd: Special Wall Design tegels in patroon

Kantoorpand Hofplein

Voor het mooie kantoorpand ‘Hofplein’ mochten wij een vloertegel leveren in twee maten en drie tinten waardoor een verspringend geheel ontstaat. Het resultaat is te zien op de foto’s hierboven!

Opdrachtgever: Oskam projecten

Aannemer: Oskam projecten

Geleverd: Vloertegel BFC 3-colour grey in de maten 30×60 en 60×60

Haag Wonen

De woningstichting Haag Wonen kreeg een nieuw onderkomen aan de Waldopstraat in Den Haag. De Architect van Design en projectmanagementbureau DZAP uit Naarden gaf ons de opdracht om haar idee en sfeer te vertalen naar een tegel. Een tegel die past bij de doelgroep van Haag Wonen en een warm gevoel oproept bij de verschillende culturen die ons land rijk is. Een warm welkom op een speciale vloer bij Haag Wonen Den Haag!

Opdrachtgever: Haag Wonen www.haagwonen.nl

Architect: DZAP www.dzap.nl

Aannemer: Project Groep Nederland www.projectgroepnederland.nl

Geleverd: Buklo Concrete Design special 20x20cm, Grey Mozaïek

Nieuwbouw Havecon

 

Voor Havecon kassenbouw uit Bleiswijk mocht Buklo, in samenwerking met Hanse Staalbouw een voorstel doen voor de vloerafwerking van hun nieuwe kantoor. Belangrijk verzoek was om een zo natuurlijk mogelijke uitstraling, alsmede een onderhoudsvriendelijke vloer te creëren. Resultaat is een robuuste houtlook vloertegel met een karakteristieke Belgisch Hardsteen Look vloertegel. Werkelijk het gehele kantoor is voorzien van keramische vloertegels. Een degelijke investering in de toekomst. Het totaal aan wand- en vloerafwerking in het sanitair en spoelruimten vormen een mooi geheel. De rustieke vloertegel is als plint van 80cm doorgezet tegen de strakke witte wandtegel. Een duurzame keramische vloerafwerking!

Opdrachtgever: Havecon Kassenbouw B.V. www.havecon.com
Aannemer: Hanse Staalbouw BV www.hansestaalbouw.nl

Geleverd:
– BukloFloorCollection – Belgisch Hardsteen, Belgium Stone 80x80cm
– BukloFloorCollection – Houtlook vloertegel, Norway Wood 30x120cm

 

 

 

ProRail Schiphol Airport

Onder Schiphol Airport bevinden zich de perrons waar duizenden mensen dagelijks met de trein aankomen. Prorail is begonnen met het opnieuw indelen van de perrons. Nieuwe aansluitingen en afdalingen naar de centrale hal van Schiphol Airport. In opdracht van Mobilis mochten wij voor Bethem Crouwel Architects de bestaande perrontegel van composiet laten produceren. Na diverse productsessies met samples is er een definitieve keuze gemaakt en is perron 1 volledig aangepast en klaar voor gebruik.


Opdrachtgever: ProRail www.prorail.nl

Architect: Benthem Crouwel www.benthemcrouwel.com

Aannemer: Mobilis l TBI www.mobilis.nl

Geleverd: Special Composiet perrontegels – afmeting 40x40cm


Chesterfield Springvale Gouda

De heren van Springvale Chesterfield weten hoe je sfeer moet maken. Als je de importeur en leverancier bent van het originele Chesterfield fenomeen dan moet het hele plaatje ook kloppen. Zorgvuldig is in hun nieuwe onderkomen in Gouda de showroom samengesteld. De vloer is letterlijk en figuurlijk de drager van de totale Look & Feel. Het natuursteen moest dan ook van ver komen om uiteindelijk een fantastisch resultaat neer te zetten. Wij kregen het vertrouwen om samen met de opdrachtgever tot een keuze te komen en het totaal van 1.000m2 te leveren. Mooi traject, bedankt!


Opdrachtgever: Chesterfield Springvale Gouda www.springvale.nl

Aannemer/ontwikkelaar: JointForce Development  www.jointforcedevelopment.com

Geleverd: Buklo Floor Collection – Verouderd Indiaas Hardsteen, afmeting 60x60cm

Netbewoond Westzaan

Netbewoond faciliteert huisvesting voor expats die voor lange of korte tijd een woning in Nederland zoeken. Voor het kantoor in Westzaan leverde Buklo vloertegels van keramiek die zorgen voor een chique uitstraling in het gehele pand. In combinatie met de goede afwerking van wanden en overig meubilair, komen de grijze tegels goed uit. Door het subtiele werkje in de tegel, doet de vloer niet kil maar juist warm aan. De vloer loopt door in ruimtes zoals de kantine en de toiletten. De plinten langs de muren hebben een hoogte van zo’n zeven centimeter en zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de vloer. Dit resulteert in een naadloze overgang van vloer naar wand.


Opdrachtgever: Netbewoond www.netbewoond.nl
Bouwbedrijf: Botec Bouw / De ontwerpende bouwer  www.botec.nl