Hotel V Fizeaustraat

Voor Hotel V in Amsterdam mochten wij op zoek naar een bijzondere wand en vloertegel voor de badkamers, een vloer met dynamiek en diepte. Na diverse inspiratiesessie met creatieve opties heeft de opdrachtgever gekozen voor een custom-made wyber patroon. Een patroon in drie kleuren uitgevoerd waardoor een prachtige diepte het effect is. Bijzonder is ook zeker de combinatie van gietvloeren met de keramische tegels. Dit is één voorbeeld uit het uniek en met zorg samengestelde interieur. Een fantastisch geslaagd Hotel!


Opdrachtgever: Hotel V
Geleverd: Wand en vloertegels – Special wand en vloerafwerking wyber patroon


Haag Wonen

De woningstichting Haag Wonen kreeg een nieuw onderkomen aan de Waldopstraat in Den Haag. De Architect van Design en projectmanagementbureau DZAP uit Naarden gaf ons de opdracht om haar idee en sfeer te vertalen naar een tegel. Een tegel die past bij de doelgroep van Haag Wonen en een warm gevoel oproept bij de verschillende culturen die ons land rijk is. Een warm welkom op een speciale vloer bij Haag Wonen Den Haag!


Opdrachtgever: Haag Wonen
Architect: DZAP 
Aannemer: Project Groep Nederland
Geleverd: Buklo Concrete Design special 20x20cm, Grey Mozaïek


Ambachtsbakker

Een creatieve vraag van een creatieve bakker, zo kunnen we de zoekvraag van de Ambachtsbakker wel omschrijven. ‘Kunnen jullie materialen leveren die in materie hetzelfde zijn, maar in uitstraling totaal verschillend?’ Uiteraard hebben we daar geen nee tegen gezegd. Een tegel met een houtlook, die als het ware wegbrokkelt in een hexagon tegelvloer in maar liefst 4 kleuren. Zelfs gebakken tegels op de werkvloer van de bakkerij na problemen met gietvloeren. Een project met een heel specifieke, maar toch eigentijdse uitstraling.


Opdrachtgever: De Bakkerszonen

Geleverd: www.buklo.nl
– BukloFloorCollection Concrete Silver 75x75cm
– BukloFloorCollection Hexagon Concrete Design
– BukloFloorCollection Ceramix Wood Metropolian

– BukloWallCollection, wandtegels conform HACCP normering – afmetingen 10x20cm / 15x15cm
– BukloWallCollection, natuursteen mozaïek black, 5x5cm


ProRail Schiphol Airport

Onder Schiphol Airport bevinden zich de perrons waar duizenden mensen dagelijks met de trein aankomen. Prorail is begonnen met het opnieuw indelen van de perrons. Nieuwe aansluitingen en afdalingen naar de centrale hal van Schiphol Airport. In opdracht van Mobilis mochten wij voor Bethem Crouwel Architects de bestaande perrontegel van composiet laten produceren. Na diverse productsessies met samples is er een definitieve keuze gemaakt en is perron 1 volledig aangepast en klaar voor gebruik.


Opdrachtgever: ProRail
Architect: Benthem Crouwel
Aannemer: Mobilis l TBI
Geleverd: Special Composiet perrontegels – afmeting 40x40cm


Chesterfield Springvale Gouda

De heren van Springvale Chesterfield weten hoe je sfeer moet maken. Als je de importeur en leverancier bent van het originele Chesterfield fenomeen dan moet het hele plaatje ook kloppen. Zorgvuldig is in hun nieuwe onderkomen in Gouda de showroom samengesteld. De vloer is letterlijk en figuurlijk de drager van de totale Look & Feel. Het natuursteen moest dan ook van ver komen om uiteindelijk een fantastisch resultaat neer te zetten. Wij kregen het vertrouwen om samen met de opdrachtgever tot een keuze te komen en het totaal van 1.000m2 te leveren. Mooi traject, bedankt!


Opdrachtgever: Chesterfield Springvale Gouda
Aannemer/ontwikkelaar: JointForce Development  
Geleverd: Buklo Floor Collection – Verouderd Indiaas Hardsteen, afmeting 60x60cm