Groentewinkel Leidschendam

 

Klomp Creative

Klomp Creative Studio’s verhuisde in 2017 naar een nieuw complex met een grote opnamestudio. Een eigen productielocatie voor commercials, bedrijfsfilms en animaties.

Na de verbouwing creëerde men een studio met kleedkamer, kantine, douches en kantorengedeelte. Buklo werd door de opdrachtgever en architect ingeschakeld voor het zoeken naar gave designtegels. Grootformaat betonlook tegel in de maatvoering 60x120cm in 1 stijl doorgezet van de vloer op de wand.


Opdrachtgever: Klomp Creative Bennekom
Architect: Stelt Design

Geleverd:
– Keramisch vloertegels Italiaans design / patroontegels 20x20cm
– Keramisch vloer- en wandtegel Spaans design / Afmeting 60x120cm


Burger King

Voor het nieuwe, retro conceptdesign bij Burger King Veenendaal werd Buklo ingeschakeld. Een uni Italiaans design met slijtvaste eigenschappen in patroon uitgevoerd. Buklo adviseerde en leverde deze mooie vloer en traptreden. Klaar voor heel veel bezoekers!

  • Onverslijtbaar
  • Vloeistofdicht
  • Onderhoudsvrij

Slimme keuze en investering Burger King!


Opdrachtgever: Burger King Veenendaal / Rondweg West 244A
Aannemer: Houtman Gouda
Geleverd: Keramisch vloertegels Italiaans design / Burger King patroon


Hotel V Fizeaustraat

Voor Hotel V in Amsterdam mochten wij op zoek naar een bijzondere wand en vloertegel voor de badkamers, een vloer met dynamiek en diepte. Na diverse inspiratiesessie met creatieve opties heeft de opdrachtgever gekozen voor een custom-made wyber patroon. Een patroon in drie kleuren uitgevoerd waardoor een prachtige diepte het effect is. Bijzonder is ook zeker de combinatie van gietvloeren met de keramische tegels. Dit is één voorbeeld uit het uniek en met zorg samengestelde interieur. Een fantastisch geslaagd Hotel!


Opdrachtgever: Hotel V
Geleverd: Wand en vloertegels – Special wand en vloerafwerking wyber patroon


Ambachtsbakker

Een creatieve vraag van een creatieve bakker, zo kunnen we de zoekvraag van de Ambachtsbakker wel omschrijven. ‘Kunnen jullie materialen leveren die in materie hetzelfde zijn, maar in uitstraling totaal verschillend?’ Uiteraard hebben we daar geen nee tegen gezegd. Een tegel met een houtlook, die als het ware wegbrokkelt in een hexagon tegelvloer in maar liefst 4 kleuren. Zelfs gebakken tegels op de werkvloer van de bakkerij na problemen met gietvloeren. Een project met een heel specifieke, maar toch eigentijdse uitstraling.


Opdrachtgever: De Bakkerszonen

Geleverd: www.buklo.nl
– BukloFloorCollection Concrete Silver 75x75cm
– BukloFloorCollection Hexagon Concrete Design
– BukloFloorCollection Ceramix Wood Metropolian

– BukloWallCollection, wandtegels conform HACCP normering – afmetingen 10x20cm / 15x15cm
– BukloWallCollection, natuursteen mozaïek black, 5x5cm


Chesterfield Springvale Gouda

De heren van Springvale Chesterfield weten hoe je sfeer moet maken. Als je de importeur en leverancier bent van het originele Chesterfield fenomeen dan moet het hele plaatje ook kloppen. Zorgvuldig is in hun nieuwe onderkomen in Gouda de showroom samengesteld. De vloer is letterlijk en figuurlijk de drager van de totale Look & Feel. Het natuursteen moest dan ook van ver komen om uiteindelijk een fantastisch resultaat neer te zetten. Wij kregen het vertrouwen om samen met de opdrachtgever tot een keuze te komen en het totaal van 1.000m2 te leveren. Mooi traject, bedankt!


Opdrachtgever: Chesterfield Springvale Gouda
Aannemer/ontwikkelaar: JointForce Development  
Geleverd: Buklo Floor Collection – Verouderd Indiaas Hardsteen, afmeting 60x60cm


 

Coop Zegveld

De Coop in Zegveld heeft de winkelruimte een stukje groter gemaakt. Waar nu de winkelkaren en de slijterij zijn, zat voorheen een kantoor. Dat gedeelte hoorde wel bij de supermarkt, maar was vanzelfsprekend niet toegankelijk voor winkelend publiek. Nu is de winkel een stukje vergroot waardoor de winkelwagentjes en de slijterij een prominente plek innemen bij de entree van de winkel. Buklo leverde de vloertegels.


Opdrachtgever: Bremmer COOP Zegveld
Social media: Facebook