Nieuwbouw Havecon

 

Voor Havecon kassenbouw uit Bleiswijk mocht Buklo, in samenwerking met Hanse Staalbouw een voorstel doen voor de vloerafwerking van hun nieuwe kantoor. Belangrijk verzoek was om een zo natuurlijk mogelijke uitstraling, alsmede een onderhoudsvriendelijke vloer te creëren. Resultaat is een robuuste houtlook vloertegel met een karakteristieke Belgisch Hardsteen Look vloertegel. Werkelijk het gehele kantoor is voorzien van keramische vloertegels. Een degelijke investering in de toekomst. Het totaal aan wand- en vloerafwerking in het sanitair en spoelruimten vormen een mooi geheel. De rustieke vloertegel is als plint van 80cm doorgezet tegen de strakke witte wandtegel. Een duurzame keramische vloerafwerking!

Opdrachtgever: Havecon Kassenbouw B.V. www.havecon.com
Aannemer: Hanse Staalbouw BV www.hansestaalbouw.nl

Geleverd:
– BukloFloorCollection – Belgisch Hardsteen, Belgium Stone 80x80cm
– BukloFloorCollection – Houtlook vloertegel, Norway Wood 30x120cm

 

 

 

ProRail Schiphol Airport

Onder Schiphol Airport bevinden zich de perrons waar duizenden mensen dagelijks met de trein aankomen. Prorail is begonnen met het opnieuw indelen van de perrons. Nieuwe aansluitingen en afdalingen naar de centrale hal van Schiphol Airport. In opdracht van Mobilis mochten wij voor Bethem Crouwel Architects de bestaande perrontegel van composiet laten produceren. Na diverse productsessies met samples is er een definitieve keuze gemaakt en is perron 1 volledig aangepast en klaar voor gebruik.


Opdrachtgever: ProRail www.prorail.nl

Architect: Benthem Crouwel www.benthemcrouwel.com

Aannemer: Mobilis l TBI www.mobilis.nl

Geleverd: Special Composiet perrontegels – afmeting 40x40cm


Chesterfield Springvale Gouda

De heren van Springvale Chesterfield weten hoe je sfeer moet maken. Als je de importeur en leverancier bent van het originele Chesterfield fenomeen dan moet het hele plaatje ook kloppen. Zorgvuldig is in hun nieuwe onderkomen in Gouda de showroom samengesteld. De vloer is letterlijk en figuurlijk de drager van de totale Look & Feel. Het natuursteen moest dan ook van ver komen om uiteindelijk een fantastisch resultaat neer te zetten. Wij kregen het vertrouwen om samen met de opdrachtgever tot een keuze te komen en het totaal van 1.000m2 te leveren. Mooi traject, bedankt!


Opdrachtgever: Chesterfield Springvale Gouda www.springvale.nl

Aannemer/ontwikkelaar: JointForce Development  www.jointforcedevelopment.com

Geleverd: Buklo Floor Collection – Verouderd Indiaas Hardsteen, afmeting 60x60cm

Feyenoord Stadion

De Kuip, zoals Stadion Feijenoord in de volksmond wordt genoemd, werd in 1937 geopend als het voetbalstadion voor de thuiswedstrijden van Feyenoord. Nu na ruim 80 jaar levert Buklo de wandafwerking voor de vernieuwde boardroom. Binnen het ontwerp van de entree is gekozen voor een warme natuursteenafwerking en in de boardroom mooie retro wandtegels, diep zwart van kleur met facetrand.


Opdrachtgever:    Feyenoord www.feyenoord.nl
Architect:   Q4U Bouwconsultants en Q4U Design & Devise www.q4u.nl
Geleverd:    Buklo Wall Collection – NatuursteenSpecial – 10×20 Retro Wandtegel Facet