Meilust Bergen op Zoom

De afgelopen 3 jaar heeft Buklo mee mogen werken aan de grote interne verbouwing van Meilust in Bergen op Zoom. Een zorgresidence, waarin alle appartementen gemoderniseerd zijn alsmede de entreegebieden en sanitaire ruimten. Een mooi traject waarin Buklo, samen met de interieurarchitect, op zoek is gegaan om voor iedere ruimte een passende tegeloplossing te vinden. Een eigentijdse, maar ook zeker passende uitstraling voor de doelgroep is het resultaat en er zal de komende tijd nog meer ontwikkeld worden binnen deze residence.


Architect: Annekoos Littel interieurarchitecten
Opdrachtgever: Meilust
Aannemer: Bouwgroep Peters
Interieurbouwer: Verhulst Bouw
Verwerkingsbedrijf: Raab Karcher / Verhulst Bouw

Geleverd:
– BWC Sands Experience60x60 alsmede listello
– BWC Facet White, Madeira Dark (Houtlook)
– LimeStonepanels
– Hexagon Kitchen


Sionskerk Rotterdam

Salure Gouda

Begin 2018 startte er een interne transformatie bij het kantoor van Salure in Gouda. Al vroeg in het traject werd Buklo betrokken bij dit mooie project om een advies te geven voor de entreehal en de sanitaire groepen. Het belangrijkste onderdeel was een passende tegel die dient als traptrede in het trappenhuis. Wij hebben hier een mooie special kunnen realiseren waarin het trappenhuis esthetisch een enorme transformatie heeft ondergaan, maar ook wat betreft de veiligheid is voor een perfecte antislip gezorgd.


Interieurbouwer: Onderhoudsbedrijf G.J. Dunsbergen
Opdrachtgever: Salure B.V.
Geleverd materiaal: BWC Slate Black 60×60


Havecon Fase 2 Bleiswijk

Groentewinkel Leidschendam

 

PKN Bergschenhoek

De PKN gemeente van Bergschenhoek heeft in 2018 haar interieur grondig gemoderniseerd. In samenwerking met de interieurarchitect, mocht Buklo meedenken over de revitalisering van de vloer. De oude vloer was vrij donker, dit is nog te zien onder het liturgisch centrum. Er is gekozen voor een keramische tegel met een lichte limestone uitstraling. De formaten maken het geheel wat speelser.


Interieurarchitect: VDKL interieurarchitectuur
Opdrachtgever: PKN Gemeente Bergschenhoek
Geleverd materiaal:  Italgraniti Limestone Honey, patroonvloer


Klomp Creative

Klomp Creative Studio’s verhuisde in 2017 naar een nieuw complex met een grote opnamestudio. Een eigen productielocatie voor commercials, bedrijfsfilms en animaties.

Na de verbouwing creëerde men een studio met kleedkamer, kantine, douches en kantorengedeelte. Buklo werd door de opdrachtgever en architect ingeschakeld voor het zoeken naar gave designtegels. Grootformaat betonlook tegel in de maatvoering 60x120cm in 1 stijl doorgezet van de vloer op de wand.


Opdrachtgever: Klomp Creative Bennekom
Architect: Stelt Design

Geleverd:
– Keramisch vloertegels Italiaans design / patroontegels 20x20cm
– Keramisch vloer- en wandtegel Spaans design / Afmeting 60x120cm


GPI Lopik

GPI Tanks uit Lopik bouwde een mooi nieuw kantoor. Annekoos Littel ontwierp het interieur en koos een Italiaanse tegel voor alle vloeren. Een mooie lichte tegel met in groot formaat van 80x80cm.


Opdrachtgever: GPI Tanks Lopik
Interieurarchitect: Annekoos Littel
Geleverd: Keramisch vloertegels Italiaans design / betonlook in afmeting 80x80cm


Burger King

Voor het nieuwe, retro conceptdesign bij Burger King Veenendaal werd Buklo ingeschakeld. Een uni Italiaans design met slijtvaste eigenschappen in patroon uitgevoerd. Buklo adviseerde en leverde deze mooie vloer en traptreden. Klaar voor heel veel bezoekers!

  • Onverslijtbaar
  • Vloeistofdicht
  • Onderhoudsvrij

Slimme keuze en investering Burger King!


Opdrachtgever: Burger King Veenendaal / Rondweg West 244A
Aannemer: Houtman Gouda
Geleverd: Keramisch vloertegels Italiaans design / Burger King patroon


Kantorencomplex Solaris

Kantorencomplex “Solaris” is gelegen aan de Nieuwe Maas op de kop van bedrijvenpark “Rivium” en omvat vier multifunctionele kantoorgebouwen.
De vier multifunctionele architectonisch opvallende kantoorgebouwen beschikken over transparante, gebogen daken hetgeen het project een unieke uitstraling geeft en de gebruikers een indrukwekkend uitzicht biedt op de druk bevaren Nieuwe Maas.
Tevens zijn deze gebouwen aflopend in grootte. Het dichtst bij de Van Brienenoordbrug gelegen gebouw telt zeven verdiepingen en het grootste gebouw telt tien verdiepingen.“Solaris” kent een zeer hoogwaardig opleveringsniveau.


Architect: DZAP
Aannemer: Oskam Projects
Geleverd: Special Wall Design tegels in patroon