Hotel V Fizeaustraat

Voor Hotel V in Amsterdam mochten wij op zoek naar een bijzondere wand en vloertegel voor de badkamers, een vloer met dynamiek en diepte. Na diverse inspiratiesessie met creatieve opties heeft de opdrachtgever gekozen voor een custom-made wyber patroon. Een patroon in drie kleuren uitgevoerd waardoor een prachtige diepte het effect is. Bijzonder is ook zeker de combinatie van gietvloeren met de keramische tegels. Dit is één voorbeeld uit het uniek en met zorg samengestelde interieur. Een fantastisch geslaagd Hotel!


Opdrachtgever: Hotel V
Geleverd: Wand en vloertegels – Special wand en vloerafwerking wyber patroon


Haag Wonen

De woningstichting Haag Wonen kreeg een nieuw onderkomen aan de Waldopstraat in Den Haag. De Architect van Design en projectmanagementbureau DZAP uit Naarden gaf ons de opdracht om haar idee en sfeer te vertalen naar een tegel. Een tegel die past bij de doelgroep van Haag Wonen en een warm gevoel oproept bij de verschillende culturen die ons land rijk is. Een warm welkom op een speciale vloer bij Haag Wonen Den Haag!


Opdrachtgever: Haag Wonen
Architect: DZAP 
Aannemer: Project Groep Nederland
Geleverd: Buklo Concrete Design special 20x20cm, Grey Mozaïek


Feyenoord Stadion

De Kuip, zoals Stadion Feijenoord in de volksmond wordt genoemd, werd in 1937 geopend als het voetbalstadion voor de thuiswedstrijden van Feyenoord. Nu na ruim 80 jaar levert Buklo de wandafwerking voor de vernieuwde boardroom. Binnen het ontwerp van de entree is gekozen voor een warme natuursteenafwerking en in de boardroom mooie retro wandtegels, diep zwart van kleur met facetrand.


Opdrachtgever:    Feyenoord
Architect:   Q4U Bouwconsultants en Q4U Design & Devise
Geleverd:    Buklo Wall Collection – NatuursteenSpecial – 10×20 Retro Wandtegel Facet