Buklo Floor Collection

Bij het samenstellen van de collectie hebben we rekening gehouden met de grote diversiteit aan stijlen. Ieder project heeft zijn eigen karakter, zo hebben wij onze BukloFloorCollection onderverdeeld in de volgende designstylen:

Concrete is het Engelse woord voor beton, dus het woord zegt het al: deze stijl bestaat uit betonlooktegels. Deze stijl heeft veel mogelijkheden, van zeer robuust tot heel subtiel. Alle schakeringen die u in beton kunt aantreffen, vindt u terug in onze uitgebreide collectie. Samen met u gaan wij zoek naar een tegel die het beste matcht met de betonlook die u graag ziet in uw project.

Natuursteen is mooi en daarom is in veel panden dit materiaal toegepast. Er zit alleen wel een ‘maar’ aan. Meerdere zelfs. Het materiaal is eindig want veel steengroeven raken uitgeput. Daarnaast vergt het veel onderhoud, waardoor het gebruik zeer belastend is voor het milieu. Wilt u toch een natuursteen look vloer in uw project? Wij kunnen een compleet onderhoudsvrije, keramische variant aanbieden van het materiaal wat u zoekt. Zoekt u een alternatief op hardsteen, marmer, leisteen of travertin? Voor iedere natuursteensoort helpen wij u graag zoeken naar een duurzame en verantwoorde oplossing.

Wat voor natuursteen geldt, is ook van toepassing op hout. Voor houtsoorten bieden wij u prachtige en bijzondere houtsoorten in een variant van de toekomst, namelijk de keramische variant. Laat ons de plank zien die u in uw project wilt toepassen en wij vinden dezelfde vloer in een keramisch jasje.

Uiteraard leveren wij ook vloertegels die veel toegepast worden in grootkeukens, bedrijven, autogarages, wasstraten, etc. Vaak wordt dit in de volksmond het peper- en zouttegeltje genoemd, maar onze collectie gaat veel verder. Deze stijl bevat Industriële vloertegels, voor zwaar gebruik met een eigentijdse uitstraling. Neem contact met ons op voor specifieke vragen en wij adviseren u graag. We geven u ook graag advies over de technische aspecten zoals slijt- en antislipwaarden.

Onder specials verstaan wij specifieke zoekvragen. Zo kunnen wij iedere gewenste pantone of RAL kleur verwezenlijken in uw wandtegel in elk gewenst formaat. Wilt u ook een eigen tegel ontwikkelen die past binnen de corporate identity van uw bedrijf? Voorbeelden hiervan zijn autoshowrooms, winkelketens of ruimtes binnen de foodsector. Graag gaan wij met de architect en opdrachtgever in gesprek om te zoeken naar de juiste special voor uw project. Binnen onze specials vallen ook onze facettegels in veel kleuren alsmede de handvorm tegels die wij u in een groot aantal formaten bieden.

Kijk hier om online inspiratie op te doen: